Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) a×b=b×a
b) a×1=a
c) a×0=0
d) a×b×c=(a×b)×c
e) a×(b+c)=(a×b)+(a×c)
Succes!
SALUT===============================================HAI SĂ TE AJUT!
a×b=b×a
a×1=a
a×0=0
a×b×c=(a x b) x c
a×(b+c)=a×b+a×c
Sper că te-am ajutat!!!!
Spor la teme!
isteataanonima123
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.