Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
√(1 - √3)² = l1 - √3l = l√1 - √3l = √3 - √1 = √3 - 1
√(√3 - 2)² = l√3 - 2l = l√3 - √4l = √4 - √3 = 2 - √3
________
√3 - 1 + 2 - √3 = 1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.