Răspuns :
Răspuns:
- 107
Explicație pas cu pas:
63 + {45 : 3 + 2 x [(105 : 3 - 240 : 8) x 6 + 26] - 105} x 2 =
63 + {15 + 2 x [( 35 - 30) x 6 + 26] - 105} x 2 =
63 + {15 + 2 x [5 x 6 + 26] - 105} x 2 =
63 + {15 + 2 x [30 + 26] - 105} x 2 =
63 + {15 + 2 x 56 - 105} x 2 =
63 + {15 + 112 - 105} x 2 =
63 + 22 x 2 =
63 + 44 =
107
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.