Răspuns :
Răspuns:
E(-1) = 5
Explicație pas cu pas:
E(x) = 3x² - 2x
x = -1
E(-1) = 3·(-1)² - 2·(-1)
E(-1) = 3·1 + 2
E(-1) = 3 + 2
E(-1) = 5
Explicație pas cu pas:
X= - 1 => x^2 = 1 => E = 3 - (-2) =3 + 2 = 5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.