Răspuns :
(4x-3)^2 - (3x+2)^2 - 7x(x-1)
[tex] = 16 {x}^{2} - 24x + 9 \: - (9 {x}^{2} + 12x + 4) - (7 {x }^{2} - 7x)[/tex]
[tex] = 16 {x}^{2} - 24x + 9 - 9 {x}^{2} - 12x - 4 - 7 {x}^{2} + 7x[/tex]
[tex] = - 29x + 5[/tex]
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns:
[tex](4x - 3)^2 - (3x + 2)^2 - 7x(x - 1)=\\\\16x^2-24x+9-9x^2-12x-4-7x^2+7x=\\\\-24x+5-12x+7x=\\\\-29x+5[/tex]
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.