Răspuns :
Salut,
f(-1) = 2*-1-1 = -2-1 = -3
f(0) = 0*2-1 = -1
f(1) = 2*1-1 = 1
f(-1)+f(0)-f(1) = -3-1-1= -5
f(-1) = 2*(-1) - 1 = -2 - 1 = -3
f(0) = 2*0 - 1 = 0 - 1 = -1
f(1) = 2*1 - 1 = 2 - 1 = 1
f(-1) + f(0) - f(1) =
-3 + (-1) - 1 = -3 -2 = -5
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de sprijin, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid.